KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)
KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)
KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)
KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)
KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)
KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)

KALI AUDIO LP-8 V2 (rozbalené)

HN242562
Out-of-Stock
€191.18
Tax included
Aktívny štúdiový monitor


visa
 
Kali Audio LP-8 V2 je vlajkovou loďou druhej generácie tejto inovatívnej spoločnosti. Tento štúdiový monitor patrí k svetovej špičke vo svojej cenovej kategórii a je vhodný najmä na kritické počúvanie a mixovanie nových nahrávok. Ponúka veľmi široký frekvenčný rozsah a úplne autentický zvuk plný krištáľovo čistých výšok, silných basov a takmer nulového skreslenia. Druhá generácia má nižší vlastný šum a o 3 dB vyšší výstup vďaka prepracovanejšiemu obmedzovaču. Je tiež vybavený robustnejšou jednotkou DSP a ľahšími snímačmi alebo konštrukciou.

Presné ako švajčiarske hodiny

Jedným z najdôležitejších aspektov kvalitných štúdiových monitorov je presnosť, s akou prezentujú konkrétny zvukový materiál. LP-8 V2 je vďaka svojej presnosti vhodný na kritické počúvanie, keď potrebujete detailne počuť každú frekvenciu nahrávky. Spoločnosť Kali Audio je veľmi transparentná a na svojich webových stránkach okrem podrobných parametrov ponúka na nahliadnutie aj presné hodnoty frekvenčného rozsahu, rozptylu a úrovne skreslenia namerané nezávislým testovaním spoločnosti Pro Sound Testing.

Garancia vysokého výkonu

LP-8 V2 obsahuje 8" woofer a 1" tweeter, ktoré spolu s integrovaným zosilňovačom triedy D produkujú výkon až 100 W. Zvukový signál si zachováva svoju konkrétnosť a kvalitu pri nízkej aj vysokej hlasitosti. Výsledný signál má nízke skreslenie a vysoký frekvenčný rozsah, takže budete mať veľmi príjemný zážitok z počúvania a budete počuť aj tie najintímnejšie detaily.

Jednoduché nastavenie

Okrem flexibilnej konektivity v podobe vstupov RCA/Jack/XLR ponúka zadný ovládací panel vysoko sofistikovaný, ale jednoduchý systém nastavenia ekvalizácie pomocou ôsmich prepínačov DIP.

Jedinečná 3D technológia

Či už ste v nahrávacom štúdiu so skvelou akustikou, alebo v miestnosti s vysokými stropmi, kde poslednú vyslovenú slabiku počuť v ozvene ešte niekoľko sekúnd, monitory Kali Audio radu LP si poradia s akýmkoľvek priestorom a vždy poskytnú najvyššiu kvalitu zvukového signálu. Nízkošumový woofer rozvádza silné basy po celej miestnosti, takže bez problémov počujete celý frekvenčný rozsah zvukového záznamu. Aktívne štúdiové monitory LP-8 V2 sú vhodné na kritické počúvanie, mixovanie, ako aj na bežné počúvanie nahrávok; každý používateľ si nájde niečo, čo ho poteší. Kali Audio je inovatívna spoločnosť zo západného pobrežia Severnej Ameriky v Kalifornii, ktorá vytvára profesionálne štúdiové monitory pre nahrávacie a postprodukčné štúdiá. V súčasnosti sa spoločnosť zameriava aj na výrobu jedinečných bezdrôtových modulov Bluetooth, ktoré umožňujú pripojenie štúdiových monitorov k mobilnému zariadeniu alebo notebooku bez jediného kábla. Spoločnosť Kali Audio sa vyznačuje vysokou kvalitou, profesionálnym prístupom a cenovou dostupnosťou.
Availability external warehouse
2
Weight - shipping
10.500
Kali Audio
8518220090
No reviews

16 other products in the same category:

Product added to wishlist
Product added to compare.