Beyerdynamic TG V50d
Beyerdynamic TG V50d

Beyerdynamic TG V50d

BD 707252
Objednatelne
106,00 €
S DPH
Výnimočne silný zvuk, avšak nie vtieravý – to je základ modelov TG V50d a TG V50d s. Kombinácia uhladeného vzhľadu a odolnej konštrukcie sa ideálne hodí na pódium, výnimočný zvuk robí z mikrofónu TG V50d spoľahlivého

 
Výnimočne silný zvuk, avšak nie vtieravý – to je základ modelov TG V50d a TG V50d s. Kombinácia uhladeného vzhľadu a odolnej konštrukcie sa ideálne hodí na pódium, výnimočný zvuk robí z mikrofónu TG V50d spoľahlivého spoločníka, bez ktorého už nebudete chcieť vystupovať. To je definícia nového štandardu pre pódiá.
Či už v skušobni alebo na pódiu akejkoľvek veľkosti, dynamický mikrofón TG V50d je výborne vyladený vokálový mikrofón pre živé zvučenie. Neprepočuteľný je najmä jeho vyvážený zvuk, ktorý je silný a prirodzený, široký uhol snímania vďaka kardioidnej smerovej charakteristike a vysoká odolnosť proti spätnej väzbe; celá produktová rada je výnimočná s ohľadom na ľahké použitie, odolnosť, vzhľad a povrchovú úpravu. Rovnako príjemná je tiež pohotovosť tohoto mikrofónu – zapojte ho, zapnite hornopriepustný filter a mikrofón je pripravený. Práve pre tieto výhody si určite získa mnohých priaznivcov pre snímanie hlavných aj doprovodných vokálov všetkých hudobných žánrov, ale tiež v radoch rentálových firiem. Mikrofón TG V50d je tiež v ponuke vo verzii s vypínačom - TG V50d s. Aretovací vypínač zabudovaný v tele mikrofónu nevydává pri zapnutí/vypnutí žiadne rušivé "pukance".
- jemne doladený objem za membránou pre voľné kmitanie membrány a vylepšenie odozvy na nejnižšie frekvencie
- vysokotónový rezonátor vylepšujúci snímanie najvyšších frekvencií
- špeciálne akustické obvody pre maximálnu odolnosť voči spätnej väzbe
No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.