EVE Audio SC 207
EVE Audio SC 207
EVE Audio SC 207
EVE Audio SC 207

EVE Audio SC 207

eveaudio-SC207
Objednatelne
599,00 €
S DPH

SC2072-pásmový 7 " štúdiový odposluchový monitor

 

SC207
2-pásmový 7 " štúdiový odposluchový monitor

 

SC207 je náš mid-range obojsmerná monitora reproduktor. SC207 bude atraktívny pre širokú škálu poslucháčov, ako jeho veľkosť a tvarový faktor, aby boli vhodné pre mnoho rôznych miestnostiach.

Ste domáce nahrávacie muzikant alebo producent? Žiaden problém. SC207 má veľký výkon účinnosť, ktorý vám umožní jasne skúmať, čo sa deje vo vašej hudbe. Ste postprodukcia profesionálnu prácu v tesnom či menšie miestnosti? Žiaden problém. Skromný a elegantný veľkosť SC207, spolu s jeho kvalitou presnosťou, bude to skvelé, v nastavení, bez premáhať svoj pracovný priestor.

Nech robíte sa SC207 bude tu pre vás.
tech Talk

S SC207, získate rozšírené basy frekvenčnú odozvu (až 44 Hz), s láskavým dovolením nášho 6,5 "SilverCone voštinovou štruktúrované basovým reproduktorom a riadený prepracovaným nízkym skreslením systém medených uzáverom magnetom s naším 1,5" cievkou. Výsledkom je veľmi tesný a dynamické basy, spolu s bežnými väčšou lineárnou výchylku.

PWM zosilňovač s ochranou obmedzujúce a schopný dodávať krátkodobý výstupný výkon 100W, zaručuje, že SC207 nikdy vyčerpať šťavy. A s maximálnou výstupná úroveň 106 dB (SPL @ 1m), môžete si byť istí, že tam je veľa silách, aby kritické a presné úsudky nad svojimi mixy.

SC207 je tiež prvý EVE model, monitor, ktorý používa naša proprietárne AMT (Air Motion Transformer) RS2. To znamená, že môže priniesť vyššiu výstupnú úroveň, ktorá je v dôsledku väčšieho magnetického systému vnútri.

Rovnako ako u každého iného EVE Audio reproduktor, dostanete obaja symetrické XLR vstupy a nesymetrické RCA vstupy pre väčšie pohodlie.
DSP

S každým EVE Audio reproduktor, môžete tiež získať vo vysokom rozlíšení DSP elektroniku. Jedna operácia Push gombík a budete mať prístup k presným ovládaním hlasitosti a niekoľko rôznych nastavení filtrov, ktoré vám pomôžu prispôsobiť svoje monitory na spôsob práce.

A ak ste vždy vyhnúť digitálne spracovanie, máme vás vzťahuje. DSP engine je podporovaný s vysoko kvalitný A / D prevodník (24bit / 192kHz) z Burr-Brown, ktorý dodáva pôvodný signál do sekcie DSP. A pretože PWM zosilňovače sú priamo pripojené k DSP, žiadna ďalšia konverzia je nutná. Prosím navštívte naše DSP stránku sa dozvedieť viac o našej DSP filozofie.
Bass Port dizajn

Je to všetko v geometrii. Jedným z negatívneho vývoja účinkov kompresie prístavu je skreslenie basov. Ako ste hlasitosť, účinnosť portu znižuje skreslenie a zvýši.

Rozhodli sme sa pre veľké zadné obdĺžnikového USB bez ostrých okrajov pre naše návrhy bass portov. To je jeden z dôvodov, prečo EVE monitory majú vysokú účinnosť na nižších frekvenciách.

Výsledky? Vysoké akustické tlaky s tesnými a pútavý basových frekvencií, ktoré nespôsobujú skreslenie portu. Nahodiť hlasitosť a EVE prinesie guľatý basy. A bez dier na pohľad zakaždým, keď sa pozrel na vašich reproduktorov.
meranie
Freq. odpoveď
smerová charakteristika
Skreslenie


SC207 produkt
Opis 2-way System
Rozmery (š xvxh) [mm] 215 x 330 x 280
Rozmery (š xvxh) [ "] 8,46 x 12,99 x 11,02
Vo voľnom poli frekvenčný rozsah (-3 dB) 44Hz - 21kHz
Tweeter AMT RS2
Mid-woofer 165mm / 6,5 "
Cross-over frekvencií 2800Hz
Maximálna SPL 106 dB @ 1 m
Počet zosilňovačov 2
Výstupný výkon (woofer) 100W
Výstupný výkon (tweeter) 50W
obmedzovač ochrana
nastavenie
Objem-info. - + 6 dB
High-police filter (-5 dB - + 3 dB)> 3 kHz
Desk filter boost (0 dB - + 3 dB) 80Hz
Desk filter cut (-5 dB - 0 dB) 170Hz
Low-police filter (-5 dB - + 3 dB) <300Hz
LED Nastavenie jasu
Level-lock dip prepínač
Filter-lock dip prepínač
konektory
XLR in (impedancia) (10k)
RCA (impedancia) (10k)
Spotreba energie
V pohotovostnom režime <1W
Plný výkon 120V
Rôzne.
Hmotnosť kg / lb. 8 / 17.6

 

No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.