KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK
KORG AW-4G BK

KORG AW-4G BK

KRTUAW4GBK
Objednatelne
19,70 €
S DPH
Gitarové a basové ladičky PitchCrow-G Menšia a napriek tomu s viacerými funkciami - ladička na klipe pre gitary a basgitary Klipové ladičky zn

 

PitchCrow-G

Menšia a napriek tomu s viacerými funkciami - ladička na klipe pre gitary a basgitary

Klipové ladičky zn. KORG možno jednoducho pripevniť priamo na hlavu nástroja, kde s nimi potom rýchlo a presne naladíte. Najnovším prírastkom v tejto sérii ladičiek určených pre gitary a basgitary je nová PitchCrow-G.

PitchCrow-G je najmenší ladička s klipom, ktorá má všetky potrebné funkcie. Jej priamočiary dizajn umožňuje ladiť rýchlo a presne, pritom je o cca 20% menšia a ľahšia ako predchádzajúce obdobné modely zn. KORG. U PitchCrow-G nájdete aj plnofarebný, dobre čitateľný LCD displej a špeciálne režimy pre ladenie gitary / basgitary, rovnako ako maximálne precízne jemné doladenie s presnosťou ± 0.1 centu. Zvýšila sa tiež životnosť batérie, ktorá je zhruba trikrát dlhšia ako u predchádzajúcich modelov a predstavuje tak cca 24 hodín nepretržitého používania. Štyridsať rokov po predstavení vôbec prvej ihlové ladičky tak KORG stanovuje medzník v oblasti ladenia: PitchCrow-G.

Kompaktná a ľahká ladička s klipom

PitchCrow-G cez svoje minimálne rozmery ponúka maximálne vybavenie a funkčnosť. Je pokračovaním filozofie zn. KORG vo vzťahu k ladičkám - teda robiť ladičky menšie, tenšie a presnejšie. Najviac citeľnou zmenou u PitchCrow-G je však oblasť displeja. Zmenšili sme totiž na minimum nevyužitý priestor okolo neho a tak vznikla doposiaľ bezkonkurenčne najmenšie ladička v tejto triede. Spolu so stenčením tak u PitchCrow-G došlo tiež k celkovo výraznému zníženiu hmotnosti.

Prepracovaný bol tiež mechanizmus klipu. Nový klip sa vyznačuje efektívnym a jednoduchým dizajnom, ktorý garantuje lepšie a bezpečnejšie upevnenie ladičky k nástroju. Vďaka unikátnemu guľovému čapu pritom poskytuje nevídanú flexibilitu a možnosti nastavenia.

Malá, ale prehľadná, ľahká ale výkonná. PitchCrow-G jednoducho ponúka možnosť lepšieho ladenia každému gitaristovi alebo basgitaristovi.

Jasný a farebný LCD displej

Farebný LCD displej prehľadne zobrazuje všetky potrebné nastavenia. Jeho prednosťou je pritom vysoký kontrast a široký pozorovací uhol, takže je bezchybne čitateľný v každej situácii.

Špeciálny režim pre ladenie gitary / basgitary

Vedľa bežného chromatickho režimu je k dispozícii špeciálny režim pre ladenie gitary a basgitary. V každom z týchto režimov sa vedľa označenia tónu objaví aj číslo struny, čo umožní ľahko naladiť aj začiatočníkom. K dispozícii je tiež znížené (Flat) a Kapodastre (capo) ladenie (*).

* Flat ladenie je k dispozícii v režime pre gitaru / basgitaru, capo ladenie je v režime pre gitaru.

Upozornenie na prílišné utiahnutie prvej struny

V režime pre ladenie gitary sa môže zobraziť upozornenie na prílišné utiahnutie prvej struny, ktoré je prevenciou prípadného prasknutia strún. Túto funkciu ocenia hlavne začínajúci hráči, ktorí sa ešte len učia ladiť.

Ultra presné ladenie s presnosťou ± 0.1 centu

Ladičky zn. KORG sú vyhlásené svojou vysokou presnosťou a citlivosťou, takže ani PitchCrow-G nie je žiadnou výnimkou. Pri bežnom, rýchlom ladení je ponúkaná presnosť ± 1 centu. Avšak keď potrebujete naladiť v profesionálnom nahrávacom štúdiu alebo pri vystúpení, môžete si zvoliť ultra presné ladenie s presnosti ± 0.1 centu.

24-hodinová životnosť batérie

PitchCrow-G je navrhnutý tak, aby bol maximálne úsporný. Vďaka tomu bola dosiahnutá životnosť batérie zhruba trikrát dlhšia, než je tomu u skorších porovnateľných typov ladičiek a batérie tak vydržia približne 24 hodín nepretržitej prevádzky. Samozrejmosťou je tiež funkcia automatického vypnutia ladičky, pokiaľ nie je po určitú dobu používaná.


Špecifikácie
Ladenie: 12-tónové rovnomerne temperované
Detekčná presnosť: ± 0.1 cent (fine tuning)
Rozsah ladenia (v jednotlivých režimoch):
Chromatic: A0 (27.50Hz) - C8 (4186Hz)
Guitar: B1 flat5 (46.25Hz) - E4 capo7 (493.88Hz)
Bass: B0 flat5 B0 flat5 (23.12Hz) - C3 (130.81Hz)
Referenčný tón: 436 - 445 Hz (v krokoch po 1 Hz)
Flat ladenie: 1 - 5 poltónov (v krokoch po poltónov)
Capodasto ladenie: 1 - 7 poltónov (v krokoch po poltónov)
Rozmery: 63 x 56 x 25 mm (minimálna veľkosť)
Hmotnosť: 21 g (vrátane batérie),
Životnosť batérie: približne 8 hodín (nepretržité ladenie, pri vstupe A4)
Farebné varianty: čierna (AW-4G-BK), biela (AW-4G-WH)
Dodávané príslušenstvo: CR2032 lítiová batéria (3V) x 1 (pre testovaciu prevádzku)

* Všetky názvy produktov, spoločností a obchodné značky sú registrovaným vlastníctvom príslušných vlastníkov autorských práv.
* Vzhľad a technické parametre sa môžu zmeniť.

Výška
3.00
Dostupnosť cen. sklad EU/výrobca
63
Váha/hmotnosť - prepravná
0.03
4959112134249
No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.