PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII
PORT12UHF-MKII

Ibiza Sound PORT12UHF-MKII Ibiza batériová reprosústava

02-4-2073
Objednatelne
296,02 €
S DPH
Tento 12" aktívny prenosný zvukový systém v dvojpásmovom prevedení vyniká výnimočnou kvalitou zvuku a masívnym výkonom, ktorý zaisťuje kvalitný vstavaný zosilňovač. Je vybavený vstavanou nabíjacou batériou s kapacitou 4500 mAh a výdržou v prevádzke viac ako 5 hodín, takže nepotrebujete nutne riešiť zdroj napájania. Vďaka výsuvnej rukoväti, kompaktnej veľkosti, polyuretánovým kolieskam na guličkových ložiskách a veľmi nízkej hmotnosti si ho môžte kdekoľvek zobrať zo sebou. Profesionálne UHF bezdrôtové mikrofóny (ručný a náhlavný) zaisťujú všestrannosť a volnosť pohybu bez nežiadúceho rušenia. Prehrávač systému sa dá ovládať aj priloženým diaľkovým ovládačom. K jednoduchosti použitia napomáha prehľadný podsvietený LCD displej. Na zadnom paneli máte možnosť pripojenia ďalších dvoch káblových mikrofonov, RCA Line vstup a výstup, vstavaný MP3 prehrávač s USB vstupom, slotom pre SD kartu alebo FM tuner. Tiež umožňuje komfortnú bezdrôtovú konektivitu pomocou Bluetooth s TWS takže môžte hudbu ľahko prehrávať bezdrôtovo priamo z vášho notebooku alebo mobilného telefónu. K dispozícii sú aj dvojpásmové korekcie a efekt ECHO. Tento mimoriadne všestranný systém je cenným pomocníkom vo veľa oblastiach: športové akcie, street dance, bary, terasy, vystupujúci umelci a hudobníci v interiéri aj exteriéri, konferenciéri... Vďaka veľa vstupom a výstupom USB / SD / Line / Mic umožňuje systém pripojiť ďalšie médiá, ktoré rozširujú možnosti prehrávania. Súčasťou balenia je ochranný obal, ktorý ochráni systém pred nepriazňou počasia alebo pri preprave.

visa
 
Tento 12" aktívny prenosný zvukový systém v dvojpásmovom prevedení vyniká výnimočnou kvalitou zvuku a masívnym výkonom, ktorý zaisťuje kvalitný vstavaný zosilňovač. Je vybavený vstavanou nabíjacou batériou s kapacitou 4500 mAh a výdržou v prevádzke viac ako 5 hodín, takže nepotrebujete nutne riešiť zdroj napájania. Vďaka výsuvnej rukoväti, kompaktnej veľkosti, polyuretánovým kolieskam na guličkových ložiskách a veľmi nízkej hmotnosti si ho môžte kdekoľvek zobrať zo sebou. Profesionálne UHF bezdrôtové mikrofóny (ručný a náhlavný) zaisťujú všestrannosť a volnosť pohybu bez nežiadúceho rušenia. Prehrávač systému sa dá ovládať aj priloženým diaľkovým ovládačom. K jednoduchosti použitia napomáha prehľadný podsvietený LCD displej. Na zadnom paneli máte možnosť pripojenia ďalších dvoch káblových mikrofonov, RCA Line vstup a výstup, vstavaný MP3 prehrávač s USB vstupom, slotom pre SD kartu alebo FM tuner. Tiež umožňuje komfortnú bezdrôtovú konektivitu pomocou Bluetooth s TWS takže môžte hudbu ľahko prehrávať bezdrôtovo priamo z vášho notebooku alebo mobilného telefónu. K dispozícii sú aj dvojpásmové korekcie a efekt ECHO. Tento mimoriadne všestranný systém je cenným pomocníkom vo veľa oblastiach
športové akcie, street dance, bary, terasy, vystupujúci umelci a hudobníci v interiéri aj exteriéri, konferenciéri... Vďaka veľa vstupom a výstupom USB / SD / Line / Mic umožňuje systém pripojiť ďalšie médiá, ktoré rozširujú možnosti prehrávania. Súčasťou balenia je ochranný obal, ktorý ochráni systém pred nepriazňou počasia alebo pri preprave.


Vonkajšie rozmery
360x345x560 mm

Dosah mikrofónu
50-60 m

Batéria
12V / 4500mAh

Napájanie
adaptér 15V DC 4A / 230V AC

Celková hmotnosť
10.9000 kg

Frekv. rozsah
40-20000 Hz

Výkon
350 W















Priemer repro (mm)
300 mm


Dostupnost externý sklad
6
Ibiza sound
5420047137593
No reviews

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Product added to wishlist
Product added to compare.