MACKIE Performer Bundle (rozbalené)
MACKIE Performer Bundle (rozbalené)
MACKIE Performer Bundle (rozbalené)
MACKIE Performer Bundle (rozbalené)
MACKIE Performer Bundle (rozbalené)
MACKIE Performer Bundle (rozbalené)

MACKIE Performer Bundle (rozbalené)

HN249901
to order
€248.98
Tax included
Balíček pre živé vystúpenia

visa
 
Performer Bundle je štúdiová sada vhodná pre všetkých tvorcov a hudobníkov, ktorí potrebujú ozvučiť živé vystúpenie alebo vytvoriť zvukový záznam komornejšej štúdiovej relácie. Sada pozostáva z dvoch dynamických mikrofónov EM-89D, šesťkanálového mixážneho pultu ProFX6v3, štúdiových slúchadiel MC-100 a drobného príslušenstva pre maximálne pohodlie počas nahrávania. Všetky prvky v sade sú dizajnovo zladené, takže okrem kvalitného zvuku získate aj skvelý vizuálny efekt pre svoje videá. Všetko dostanete za zlomok ceny, takže zvyšné prostriedky môžete použiť na platenú reklamu, aby sa vaše videá stali čo najvírusovejšími.

ProFX6v3

Šesťkanálový mixážny pult s dvoma predzosilňovačmi Onyx a zvukovým strojom GigFX. Zvuk možno upravovať pomocou intuitívnych ovládacích prvkov a dvojpásmového ekvalizéra a okrem dvoch kombinovaných vstupov XLR/Jack je konzola vybavená aj vstupom Hi-Z na priame pripojenie gitary/basgitary, stereo vstupom Jack a vstupom Line IN pre hudobný prehrávač alebo mobilné zariadenie. K dispozícii je aj výstup na monitor, hlavný výstup, výstup na slúchadlá a vstup pre nožný prepínač. Mixážny pult Mackie ProFX6v3 je špičkovo vybavené zariadenie, ktoré bude skvelým partnerom pre vašu zvukovú produkciu. Súčasťou balenia je puzdro na bezpečnú prepravu. Súčasťou balenia je populárny softvér DAW ProTools a Waveform OEM.

EM-89D

Dynamický mikrofón s kardioidnou smerovou charakteristikou a robustnou konštrukciou, ktorý vám prináša profesionálnu kvalitu záznamu zvuku. Mikrofón je vhodný na nahrávanie vokálov, akustických nástrojov alebo hovoreného slova. Bez problémov pokryje celý frekvenčný rozsah a váš zvuk bude stále krištáľovo čistý.

MC-100

Uzavreté slúchadlá Mackie série MC ponúkajú profesionálny zvuk spojený s touto značkou v pohodlnom circumaurálnom dizajne - slúchadlá obopínajú celé ucho a izolujú vás od okolitého hluku. Model je vybavený meničmi s veľkým priemerom, ktoré sa vyznačujú veľmi prirodzenou reprodukciou a presnými basmi. MC-250 má vysoký headroom a frekvenčnú krivku vyladenú na detailné počúvanie počas mixáže a masteringu. Náušníky a hlavový most sú polstrované plyšom, čo zaručuje pohodlné a ergonomické počúvanie počas celých hodín. Skladacia konštrukcia samozrejme znamená, že slúchadlá nezaberú veľa miesta v batohu alebo taške.

A to nie je všetko!

V balení nájdete aj redukciu na 6,3 mm jack TRS, 2x držiak na mikrofón, 2x kábel XLR, 2x prepravný kufor a softvérový balík Waveform OEM™.
Availability external warehouse
0
Weight - shipping
4.500
MACKIE
8518100090
No reviews

16 other products in the same category:

Product added to wishlist
Product added to compare.