DV Mark DV 112 Plus
DV Mark DV 112 Plus
DV Mark DV 112 Plus
DV Mark DV 112 Plus
DV Mark DV 112 Plus
DV Mark DV 112 Plus

DV Mark DV 112 Plus

DVL131033
Objednatelne
329,00 €
S DPH
Gitarové reproboxy Séria kabinetov DV Neoclassic je vybavená superľahkými neodymovými magnetmi vyrobenými firmou DV Mark

visa
 

Séria kabinetov DV Neoclassic je vybavená superľahkými neodymovými magnetmi vyrobenými firmou DV Mark. Tieto inovatívne reproduktory sú výsledkom tvrdej práce a mnohých hodín testovania a výsledkom sú reproduktory s netradičným tonálnym charakterom pre Neodymy - majú totiž charakter klasických reproduktorov.

DV 112 Plus je osadený jedným 12" reproduktorom Neoclassic v širokom kabinete, ktorý ponúka plný a vyvážený zvuk. Konštrukcia s uzavretou zadnou stenou poskytuje vrelosť, čistotu a pozoruhodný prieraz basových frekvencií bez znenia ako z krabice.

Kabinet možno skombinovať s ktoroukoľvek hlavou DV Mark (alebo akýmkoľvek zosilňovačom, ktorý používate) vďaka tomu, že pojme výkon až 150W. Zvládne teda aj tie najsilnejšie zosilňovače. Rovnako ako ostatné kabinety DV Mark je superľahký a ľahko prenosný, váži iba 11,1 kg.

Klasický zvuk v širokom kabinete

Vďaka uzavretej zadnej stene a konštrukcii naležato poskytuje tento 1x12 "kabinet nielen úžasnú vrelosť a čistotu, ale aj plnú a vyváženú odozvu a pozoruhodný prieraz basových frekvencií.

Reproduktory DV Neoclassic poskytujú klasický tón s pocitom a tonálnou odozvou, ktorú poznajú gitaristi po celom svete.

Prenosnosť a úžasný pomer výkon/hmotnosť

Rovnako ako ostatné kabinety DV Mark, aj DV 112 Plus je ľahko prenosný a je to ideálna voľba pre váš zosilňovač alebo aj ako ďalší reprobox k vášmu kombu. Vďaka konštrukcii naležato, 150W výkonu a nízkej hmotnosti (11,1 kg) je tento kabinet ideálnou voľbou nielen pre malé kluby a skúšobne, ale aj pre stredne veľké pódia.

Dôraz na detail

Od koženého držiaku a rohov po tie najmenšie detaily, tieto kabinety sú dokonale spracované - nesú pečať kvality, ktorú možno očakávať len od tých najlepších remeselníkov.


Specifikace:

Reproduktor: 1x12“ Neoclassic DV Mark
Výkon: 150W RMS (AES Standard)
Impedance: 8 ohmů
Kabinet: uzavřená zadní stěna
Rozměry: 58 x 45 x 36 cm (Š x V x H)
Hmotnost: 11,1 kg

Dostupnosť externý sklad
1
Dostupnosť cen. sklad EU/výrobca
1
8033829136874
No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.