DV Mark DV Micro 60 Jazz
DV Mark DV Micro 60 Jazz
DV Mark DV Micro 60 Jazz
DV Mark DV Micro 60 Jazz
DV Mark DV Micro 60 Jazz
DV Mark DV Micro 60 Jazz

DV Mark DV Micro 60 Jazz

DVH130064
Objednatelne
349,00 €
S DPH
Gitarové zosilňovače Nový štandard pre prenosné a zvukovo úžasné zosilňovače DV Mark bol prvou spoločnosťou, ktorá na gitarovom trhu predstavila prenosné a skvele znejúce zosilňovače po tom, čo sme zaznamenali celosvetový úspech v basovom svete so značkou Markbass

visa
 

Nový štandard pre prenosné a zvukovo úžasné zosilňovače

DV Mark bol prvou spoločnosťou, ktorá na gitarovom trhu predstavila prenosné a skvele znejúce zosilňovače po tom, čo sme zaznamenali celosvetový úspech v basovom svete so značkou Markbass. Sériu zosilňovačov DV Micro si obľúbil celý rad gitaristov, ktorí svoj zvuk chceli nosiť v taške gitarového futrálu. Teraz predstavujeme sériu DV Micro 60, ktorá má nový, moderný design a vždycky vám poskytne úžasný, vrelý a dynamický zvuk v ultra kompaktnom balení, ktoré neváži ani 2 kg.

DV Micro 60 Jazz prichádza po obrovskom úspechu série aparátov DV Mark Jazz a prináša rovnako vrelý tón.

Vybavený úžasným reverbom, efektovou slučkou, Aux In vstupom a slúchadlovým výstupom, a tiež prepínačom napätia 120V/240V, takže je možné ho použiť v krajinách s rozdielnym napätím v sieti.

Legendárny tón DV Mark Jazz nikdy nebol prenosnejší!

Nový štandard pre prenosné a zvukovo úžasné zosilňovače

Po obrovskom úspechu DV Micro 50 – vďaka zosilňovačom DV Micro a DV Little sme gitarovému svetu prvý krát predstavili podobný typ produktov, ktorý znamenal nový štandard pre prenosné a zvukovo úžasné zosilňovačy – prichádza nový DV Micro 60, ktorý je rovnako ako všetky ostatné zosilňovače super ľahký, ultra malý a super prenosný, jeho hmotnosť je len 1,9 kg.

Zabudovaný reverb a efektová slučka

Nádherne znejúci reverb poskytuje akémukoľvek zvuku, ktorý dostanete z DV Little FG 250 Amplitude, nový a príjemný rozmer. Efektová slučka na zadnom panely umožňuje využiť všetky vaše obľúbené efekty, ktoré potrebujete zapojiť za predzosilňovač.

Koncový zosilňovač MPT

V DV Marku investoval Marco De Virgiliis veľa zdrojov do vývoja vlastného zosilňovača ktorý by rešpektoval a oslavoval tónu vášho nástroja. Výkonový zosilňovač DV MICRO 60 vám poskytne rýchlejší attack, vylepšenú dynamickú odozvu a teplý, prirodzene muzikálny zvuk

Aux In, slúchadlový výstup

DV Micro 60 je vybavený slúchadlovým výstupom a Aux vstupom pre iPod alebo MP3 prehrávač, takže môžete kedykoľvek a kdekoľvek cvičiť.

Prepínač napätia 120V/240V

Tento zosilňovač je vybavený prepínačom napätia 120V/240V, aby sa dal používať v krajinách s rozdielnym napätím v sieti bez nutnosti použitia externého konvertoru


DV Micro 60 Jazz špecifikácie

Výstupný výkon: 60W @ 4ohm / 50W @ 8ohm
Preamp: Solid State
Výkonový zosilňovač: MPT (Mark Proprietary Technology)
Vstup: 1 Jack mono (1MΩ)
Kanály: jeden
Ovládanie kanála: Level - Bass - Mid - High
Efekt: Reverb

Výstup na reproboxy: minimálna záťaž 4 ohmy
AUX IN
Slúchadlový výstup
Efektová slučka
Prepínač napätia 120V/240V
Rozmery (Š x V x D): 20 cm x 7 cm x 22.1 cm
Hmotnosť: 1,9 kg

Dostupnosť externý sklad
2
Dostupnosť cen. sklad EU/výrobca
2
8033829137475
No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.