KORG MPS-10
KORG MPS-10
KORG MPS-10
KORG MPS-10
KORG MPS-10
KORG MPS-10
KORG MPS-10
KORG MPS-10

KORG MPS-10

KRMPS10
Objednatelne
1 099,00 €
S DPH
Elektronické bicie Váš rytmus

visa
 

Váš rytmus. Vaše ovládanie. Váš výkon.

MPS-10 je ďalším vývojovým krokom v expresívnej hre na bicie. Starostlivo skonštruovaný tak, aby bol odolný a zároveň mimoriadne citlivo reagoval, slúži rôznym potrebám bubeníkov a perkusionistov z celého sveta a otvára cestu novým a kreatívnym vystúpeniam, ktoré by predtým boli nemysliteľné.

Ponorte sa do obrovského sveta zvukových možností: 10 padov, predinštalované zvuky, ktoré prekonajú vaše najdivokejšie očakávania, všestranný sampler, štyri revolučné CC pady a 4-stopý looper najnovšej generácie - to všetko je spojené v jednom plnohodnotnom nástroji! Je to pre vás málo? Rozšírte svoje možnosti vďaka integrovaným konektorom pre externé spúšťače, nožný spínač a expression pedál!

Vynikajúca hrateľnosť. Bohatá výbava.

MPS-10 kombinuje najmodernejšie funkcie s vynikajúcou hrateľnosťou, čo z neho robí dokonalého spoločníka pre vaše vystúpenia s bicími a perkusiami. Či už nahrávate v štúdiu, alebo vystupujete naživo na pódiu, MPS-10 vás nadchne svojimi inšpiratívnymi možnosťami v každej situácii.

Neobmedzené zvukové možnosti na dosah ruky

Vďaka rozsiahlej kolekcii 2 350 priraditeľných nástrojov (INST padov) a viac ako 3 000 samplov vysokej kvality, ktoré máte k dispozícii, vám MPS-10 otvára bránu k neobmedzenej kreativite. Vychutnajte si bohatú knižnicu skvelých, užitočných zvukov, ktoré siahajú od dynamicky expresívnych tónov nástrojov a podmanivo ladených variácií založených na intenzite vášho úderu, až po základné zvuky elektrických nástrojov, na ktorých stavia toľko moderných rytmov.

Nadšencov klasických perkusií poteší prítomnosť konga, bonga a ďalších nástrojov, zatiaľ čo milovníkov akustických bicích poteší rozsiahla škála užitočných, dynamických a autentických zvukov. Slučkové frázy, úderné zvuky pre počítačové hry, televízne spoty a filmové trailery, hypnotizujúce melodické tóny steelpanu a celý rad HIT/SFX zvukov vás budú hnať k objavovaniu.

Okamžité výsledky s predinštalovanými súpravami

Keď sa ponoríte do MPS-10, čaká na vás 100 starostlivo vybraných súprav, z ktorých každá obsahuje 10 INST padov. Hudobná cesta sa začína vo chvíli, keď vaše prsty zacítia pady a zapália galaxiu zvukovej brilantnosti. Okrem toho sa rozvíja ríša personalizácie so 100 užívateľskými KIT slotmi, ktoré vám umožňujú vytvoriť a prispôsobiť si vlastné originálne súpravy.

Majstrovské tvarovanie zvuku

Posilnite svoju zvukovú tapisériu bezkonkurenčným ovládaním. Zväčšite zvukové vzrušenie pomocou predvoleného hlavného reverbu a filtra, rozšíreného o dva insertové systémy a hlavný systém, ktoré sú vám k dispozícii. Ľahko prepínajte efekty pre každý pad a precízne orchestrujte zložité zmeny tónu.

Plynulé prechody, bezproblémové ovládanie

Zažite neprerušovanú kreativitu s funkciou Smooth Sound Transition (SST), ktorá zabezpečuje bezchybné prechody medzi súpravami po údere na činel alebo opakovaní vzorky, napríklad snare. Keď nastane ticho, jednoduché stlačenie tlačidla SOUND OFF funguje okamžite.

Umenie loopingu

Pozdvihnite svoje vystúpenie vďaka neuveriteľne flexibilnému a výkonnému 4-stopovému looperu. Vychutnajte si špeciálne efekty loopera a vytvárajte zložité frázy, ktoré inšpirujú vašu kreativitu - a vaše publikum! Vďaka synchronizovaným nastaveniam, ktoré zabezpečujú bezchybné prehrávanie všetkých stôp, a možnosti exportovať každú stopu ako súbor WAV, sa vaše tvorivé možnosti dostanú ešte ďalej ako vaše vystúpenie v reálnom čase.

Revolúcia CC Padov

Vydajte sa na cestu zvukovej manipulácie so štyrmi vizionárskymi a nenápadne výkonnými CC padmi. Horné 4 pady MPS-10 možno použiť ako CC pady, ktoré s neuveriteľnou presnosťou detekujú pozíciu úderu a umožňujú tak intuitívne ovládanie parametrov efektu.
Ponorte sa do postupného filtrovania, EDM inšpirovaných bubeníckych rolovaní s funkciou Note Delay a tónových transformácií v reálnom čase prostredníctvom všestranných funkcií MFX. Pozdvihnite svoje bubenícke umenie do nových výšin s nevídanou kontrolou a výrazom.

Uvoľnite svoj zvuk, uvoľnite svoju kreativitu

Funkcia samplera uvoľňuje vašu kreativitu a umožňuje bezproblémový import užívateľských samplov. Hladko integrujte svoje obľúbené zvuky z USB flash disku do MPS-10, priraďte ich k ľubovoľnému padu a dokonca nahraďte časti prednastavených súprav svojou osobnou sadou zvukov.

Brilantný vizuál, nekompromisná čitateľnosť

S istotou zaujmite ústredné postavenie, pretože živý plnofarebný displej je ľahko čitateľný aj v najjasnejšom svetle. Prispôsobte si sýtosť podľa svojich preferencií, aby ste dosiahli vizuálnu čistotu. Kráčajte po svojej zvukovej ceste bez námahy vďaka trojfarebným LED diódam osvetľujúcim každý pad, ktoré zabezpečujú bezproblémovú hru aj na najtmavších pódiách.

Odhaľte svoje umenie s ľahkosťou

Tvorba vašej signature sady je jednoduchá vďaka užívateľsky prívetivej webovej aplikácii MPS-10 Editor. Bezproblémovo pripojte MPS-10 k počítaču cez USB a ponorte sa do ríše nekonečných kreatívnych možností pri vytváraní vlastných jedinečných súprav.

Rozšírte svoje obzory pomocou externých triggerov

Vydajte sa na zvukovú odyseu vďaka duálnym trigger-in terminálom, ktoré pojmú až štyri triggery a pady prostredníctvom kábla v tvare Y, čo umožňuje celkovo 15 zvukov v rámci jednej sady. Uvoľnite celé spektrum bubeníckeho umenia s jediným zariadením, posilneným predinštalovanou súpravou s vyhradeným basovým bubnom ako tónom pripojenia triggera (Pad 11).

Pozdvihnite svoje vystúpenie, nanovo definujte svoj zvuk a vytvárajte nezabudnuteľné hudobné zážitky s MPS-10 - kde sa inovácia stretáva s umením.

Najnovšia technológia, ktorá vydrží

MPS-10, vyvinutý dizajnérskym tímom stojacim za Wavedrumom a Pearl e/MERGE, vysoko oceňovaný profesionálnymi hráčmi pre svoj pocit a výkon, poskytuje dokonalý zážitok z bubeníckeho padu s jedinečným dizajnom, ktorý ho odlišuje od ostatných.

V snahe o kombináciu odolnosti a výkonu bol gumový materiál vysokej kvality zdokonalený prostredníctvom viacerých prototypov a pod dohľadom najnáročnejších profesionálnych hráčov. Snažili sme sa dosiahnuť správnu rovnováhu tvrdosti, citlivosti a dynamiky, aby sme bubeníkom a perkusionistom umožnili prirodzene sa vyjadriť.

Rozloženie padov je navrhnuté tak, aby zabezpečilo správne nastavenie a pozície úderov pri integrácii do súpravy bicích nástrojov, čo vedie k pohodlnému hraniu a vynikajúcej detekcii úderov. A pri zachovaní štandardnej veľkosti padov pojme 10 padov v kompaktnom tvare.

Hoci sa môže pochváliť štýlovým vzhľadom, je skonštruovaný tak, aby odolal nepriazni osudu, a úspešne prešiel rozsiahlym a prísnym testovaním, čo z neho robí zariadenie profesionálnej triedy bez kompromisov v oblasti odolnosti.


MPS-10 Špecifikácie

Maximálna polyfónia: 48 hlasov
Súpravy: 200 (vrátane užívateľských sád)
Nástroje: 2358
Sample: 3000
Efekty: 77

Vstupné/výstupné konektory a porty:

Slúchadlá (6,3 mm stereo jack)
Zvukové výstupy: (MONO), MAIN OUT R, SUB OUT 1, SUB OUT 2 (6,3 mm stereo jack, symetrický)
Zvukové vstupy: LINE IN L/R, MIC IN (6,3 mm stereo jack)
Trigger vstup: CH A/B, C/D (6,3 mm stereo jack)
Nožné spínače: 1, 2 (6,3 mm stereo jack)
Expression pedál (6,3 mm stereo jack)
MIDI OUT
USB-A (typ A) USB standard ver. 2.0, kompatibilný s Hi-Speed (480 Mb/s)
USB-B (typ B) USB standard ver. 2.0, kompatibilný s Hi-Speed (480 Mb/s)

Interná pamäť: 32 GB (vrátane továrenských dát)

Prehrávateľné formáty súborov:
WAV, 44,1 kHz/48 kHz, 16 bitov (dĺžka až 60 minút)
AIFF, 44,1 kHz/48 kHz, 16 bitov (dĺžka až 60 minút)

Displej: Podsvietený farebný displej LCD, 320 x 240 pixelov
Prevádzaková teplota: 0 až +40 °C (zabráňte kondenzácii)
Napájanie: Sieťový adaptér (DC 9 V)
Rozmery (š × h × v): 424 × 264 × 75 mm
Hmotnosť: 2,3 kg
Dodávané položky: Síeťový adaptér, Stručný návod na použitie

Špecifikácia a vzhľad sa môžu zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia z dôvodu zlepšenia.

Dostupnosť externý sklad
9
Dostupnosť cen. sklad EU/výrobca
29.02.2024
Odhadovaný čas naskladnenia u dodávateľa v dňoch
31.07.2024
4959112235991
No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.