VOX Mark III Mini Aqua Green
VOX Mark III Mini Aqua Green
VOX Mark III Mini Aqua Green
VOX Mark III Mini Aqua Green

VOX Mark III Mini Aqua Green

VXMK3MINIAG
Objednatelne
239,00 €
S DPH
Elektrické gitary Mark III Mini Electric Guitar Gitary Mark III Mini s ikonickým vzhľadom, ľahkou hrateľnosťou a klasickým tónom v sebe spájajú zvuk a pocit z nástroja plnej veľkosti v kompaktnom formáte, ktorý je bezpochyby Vox

visa
 

Mark III Mini Electric Guitar

Gitary Mark III Mini s ikonickým vzhľadom, ľahkou hrateľnosťou a klasickým tónom v sebe spájajú zvuk a pocit z nástroja plnej veľkosti v kompaktnom formáte, ktorý je bezpochyby Vox. Sú dostupné v troch farbách, majú rovnaké ladenie a napnutie ako štandardné gitary, ale 476 mm menzúru.

Gitara Vox Mark IV „teardrop“ je ikonou 60. rokov. Jedinečný vzhľad v kombinácii s dvoma single-coil snímačmi pre charakteristický jasný tón sa stal okamžite rozpoznateľnou voľbou niektorých z najväčších kapiel tej doby. Teraz Mark III Mini znovu predstavuje tento klasický zvuk a štýl v gitare, ktorá je dostatočne malá na to, aby ste si ju mohli vziať kamkoľvek so sebou.

Modely Vox Mark III Mini majú rovnaké ladenie a pnutie ako štandardné gitary, ale so 476 mm menzúrou. Tvrdšie struny a novo navrhnuté vlastné ladiace kolíky poskytujú príbuznosť a hrateľnosť gitary plnej veľkosti, zatiaľ čo dva single-coil snímače poskytujú hlboké basy a iskrivé výšky, ktoré od Voxu očakávate.

Elektrické gitary Vox Mark III Mini, ktoré sú k dispozícii v troch atraktívnych farbách a dodávajú sa spolu s vlastným puzdrom, sú dokonalou elegantnou revivalovou gitarou 60. rokov pre hudobníkov doma aj na cestách.

Pohodlná hrateľnosť

Vďaka tvrdším strunám, šírke pražcov 42 mm a klasickému pnutiu ponúka Mark III Mini rovnakú hrateľnosť ako gitara štandardnej veľkosti, ale s výhodami krku s krátkou menzúrou 476 mm.

Plynulé ladenie

Gitary Mark III Mini sa ľahko ladia vďaka novo vyvinutým ladiacim kolíkom a vylepšenému prevodovému pomeru prispôsobenému krátkej menzúre nástroja. To znamená, že štandardné ladenie (E1, B2, G3, D4, A5 a E6) je hladké a stabilné.

Klasický a všestranný tón Vox

Srdcom gitary Mark III Mini sú dva snímače single-coil, ktoré poskytujú bohatý dynamický rozsah - ideálny pre klasický tón 60. rokov. Prepínač zvyšuje všestrannosť, čo vám umožňuje vyladiť zvuk tak, aby vyhovoval širokému spektru hudobných štýlov.

Tri jedinečné farby

Gitary Mark III Mini sú k dispozícii v troch farbách:

  • Marble - jedinečné, energické a živé tóny na bielom podklade
  • Loud Red - pútavá s jasne ohnivým zjavom
  • Aqua Green - svieža, jemná a chladná

Dodávané príslušenstvo

Gitary Mark III Mini sa dodávajú so všetkým, čo by ste očakávali, vrátane vlastného puzdra, kľúčov na nastavenie krku a kobylky.

Ideálna ako prvá gitara pre deti

V súčasnosti rodičia zoznamujú svoje deti s rockovou hudbou, ktorú milujú, a vštepujú im lásku ku gitare. VOX Mark III mini je ideálna prvá gitara pre deti, má kratšiu menzúru a menšie telo. S dĺžkou 476 mm, čo sú tri štvrtiny menzúry štandardnej gitary, má ideálnu veľkosť pre deti.

Široká škála voliteľného príslušenstva

AmPlug 2 slúchadlové zosilňovače poskytujú zážitok z hrania cez klasické zosilňovače! Jednoducho ich pripojte k Mark III Mini, zapojte slúchadlá a vychutnajte si svištiace sóla, bluesové teplo, klasický britský crunch, butikové tóny alebo klasický AC30 top boost bez toho, aby ste rušili susedov.

Vďaka slúchadlám s gitarovým zosilňovačom VGH si môžete užívať hranie kdekoľvek a kedykoľvek, bez zbytočných starostí. Keď sú modely VGH vypnuté, fungujú rovnako ako akékoľvek iné kvalitné slúchadlá, ale keď ich zapnete, zažijete skutočný tón a výkon zosilňovača.


VOX Mark III Mini špecifikácie

Telo: terentang
Krk: javor
Hmatník: amarant
Menzúra: 476 mm
Pražce: 19, medium jumbo
Nultý pražec: 42 mm
Snímače: 2 x single coil
Ovládanie: 1 x hlasitosť, 1 x tónová clona, 1 x prepínač snímačov
Rozmery (Š x H x V): 243 x 65 x 810 mm
Hmotnosť: 2,1 kg
Dodávané príslušenstvo: prepravné puzdro, kľúč na nastavenie krku, kľúč na nastavenie kobylky

Dostupnosť externý sklad
3
Dostupnosť cen. sklad EU/výrobca
3
4959112230866
No reviews

Produkty v rovnakej kategórii: 16

Product added to wishlist
Product added to compare.